Vi erbjuder flera roliga aktiviteter för privatpersoner och företag. Våra kunder söker sig till oss för att ha roligt tillsammans. Det kan vara en möhippa/svensexa till större företagsevent.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att agera ledare och hålla i olika aktiviteter för våra kunder. Du kommer att leda grupper på 6-100 personer (den vanligaste storleken är 10-20 personer).
Arbetstiden är främst förlagd till lördagar, men kan även innebära någon eller ett par event i veckan, oftast sen eftermiddag/kväll.

Under april-september är lördagar vara vår mest bokade dag och vi hålller aktiviteter runt om i Stockholm. Vi söker därför dig som kan arbeta lördagar och som kan hoppa in under vardagskvällar vid behov.

Om dig:
Du är glad och entusiasmerande och har en förmåga att sprida positiv energi. Du kan hantera grupper och är inte obekväm med att tala inför människor. Ditt mål är att skapa en rolig upplevelse för deltagarna.

Skriv en kort presentation om dig själv, bifoga bild och skriv varför du tror att är rätt person. Berätta även om du har några andra intressen gällande sport eller underhållning. Inget av dessa är ett krav. Körkort är bra men ej ett krav. Ett perfekt jobb för studerande. Lön utgår per timme.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar emot ansökningar löpande. Skicka din ansökan till jobb@aktiviteter360.se
Ange referens Sveriges roligaste extrajobb i ämnesraden.