• Uppdrag Gamla stan

  100 lekfulla uppdrag i Gamla Stan

  Uppdrag Gamla stan

Uppdrag Gamla stan

Ta er genom smala gränder och undangömda torg. Vad gömmer sig bland Gamla stans byggnader? Vad är det för staty? Följ med ut på en lärorik och rolig aktivitet i anrik miljö. Ni kämpar mot klockan och samlar poäng genom att utföra uppdrag av olika karaktär runt om i Gamla stan.

Med hjälp av vår app som innehåller funktioner med den senaste tekniken inom GPS-positionering och bildigenkänning lovar vi en unik upplevelse. Perfekt för en företagsaktivitet, oavsett storlek på gruppen.

Teambuilding
95%
Atmosfär
100%
Lärorikt
90%

Gamla stan är större än man tror, så det gäller att planera, prioritera och strukturera sin strategi för att lyckas ta så många poäng som möjligt. Olika uppdrag ger olika många poäng.

Framgångsfaktorer är samarbete, taktik, uppfinningsrikedom och ett visst mått av mod. Samtliga bilder och filmer ni tagit under spelets gång får ni sedan skickade till er efter aktiviteten, som ett minne!
Uppdrag Gamla stan är en en av våra mest intressanta aktiviteter och innehåller något för alla.

Upplägg Uppdrag Gamla stan

Ni delas in i lag och en från varje lag laddar ned vår app. Ni tar en bild och väljer ett lagnamn. Vår eventledare går igenom upplägget samt hur appen fungerar och sedan får ni ge er iväg för att under tidspress lösa så många uppdrag som möjligt. Efter ca 75 min samlas vi igen för summering.

Man kan hela tiden följa poängställningen live och det går även att skicka meddelanden till de andra lagen när som helst under spelets gång.

> Är du den modiga? Då kanske du är den som ber kändisen om en selfie med laget.
> Är du den lugna och mer tillbakadragna? Då är det kanske du hittar detaljer på husfasaderna.
> Är du den kreativa? Då är det du som styr upp den perfekta fotoillusionen.

Vid återsamling summerar vår eventledare uppdraget och utser det vinnande laget, som lyckats samla flest poäng. Samtliga bilder och filmer som skapas under dagen får ni sedan skickade till er som ett minne.

 • Pris

  300 kr/pers.
  Minsta avg. 4500 kr

 • Antal

  6-2000 pers.

 • Tid

  Standard 90 mn

 • Språk

  Svenska eller engelska

 • Plats

  Gamla stan (utomhus)

Skicka en Förfrågan

98,1 %

Tyckte att Uppdrag Gamla stan var kul.