• SPIONAKADEMIN

  Aktiviteter 360

teambuilding, Kreativt, Lekfullt

Utomhus eller inomhus

Valfri plats

Interaktiv och kul företagsaktivitet

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag. Framtagen för teambuilding med fokus på interaktivitet och kreativitet. I grupp, beväpnade med mobiltelefoner eller surfplattor ska ni lösa en rad olika spioninspirerade utmaningar.

Företagsaktivitet

Ett öga för detaljer, ett bra minne och en förmåga att se helheten kommer att vara helt avgörande.

Under vinterhalvåret kan aktivitet utföras på kontoret eller utomhus i anslutning till platser där deltagarna kan värma sig, ex. intill centrum/ gallerior.

Spionakademin är en gruppaktivitet där interaktivitet och kreativitet är hög bland deltagarna. Via en interaktiv app som innehåller funktioner som förstärkt verklighet (AR) och bildigenkänningsteknik (IR), live poänguppdatering och chat kommer deltagarna att aktiveras och styras in i uppdragen.

Uppdrag Spionakademin teambuilding

Vår prisbelönta App innehåller funktioner som bildigenkänning.

Vid rätt plats aktiveras uppgifter, frågor och utmaningar, som även inkluderar foto- och videofunktioner som utformats för att få lagmedlemmar att interagera tillsammans och använda sin kreativitet.

Teambuilding
100%
Kreativt
90%
Lekfullt
100%

Som minne får ni även alla bilder och filmer som tagits under spelets gång skickade till er. Kort och gott är denna aktivitet vår stora rekommendation för 2018.

Upplägg för Spionakademin

Vår eventledare möter upp er vid överenskommen plats där denna presenterar uppdraget. Därefter skickar vi ut er i lag på en spännande och rolig tid med kollegor. Aktiviteten kan utföras på valfri plats i hela Sverige eller på en konferens utomlands.

Vid återsamling summerar vår eventledare uppdraget, visar upp roliga bidrag och utser vinnarna. Samtliga bilder och video som skapas under dagen får ni självklart som ett minne.

En garanterad succé med högt betyg bland våra företagskunder!

 • Pris

  300 kr/pers.
  Minsta avg. 4500 kr

 • Antal

  8-2000 pers.

 • Tid

  Standard 120 mn
  Express 90 mn

 • Språk

  Svenska eller engelska

 • Plats

  Valfri plats.
  Inomhus eller utomhus

Skicka en Förfrågan

99,2 %

var väldigt nöjda av oss som arrangör