• SPIONAKADEMIN

  Aktiviteter 360

teambuilding, Kreativt

Utomhus eller inomhus

Valfri plats

Interaktiv och kul företagsaktivitet

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag. Spionakademin är en interaktiv lagtävling där interaktivitet och kreativitet är hög bland deltagarna.

Framtagen för teambuilding med fokus på att ha kul tillsammans.

I lag om 4-5 personer kommer ni att utmanas i en rad olika uppdrag. Uppdragen består av foto- och videouppdrag, faktafrågor, tidsstyrda och platsspecifika uppdrag som utformats för att få laget att interagera tillsammans och använda sin kreativitet. Uppdragen ger olika poäng beroende på hur utmanande de är och varje lag väljer själva sin strategi.

Aktiviteten startar med att en lagledare per lag laddar ner vår app direkt i sin mobiltelefon. Via vår interaktiva app som innehåller moderna funktioner som förstärkt verklighet (AR) och bildigenkänningsteknik (IR), live poänguppdatering och chat kommer deltagarna sedan att aktiveras och styras in i uppdragen.

Uppdrag Spionakademin teambuilding

Vår prisbelönta App innehåller funktioner som förstärkt verklighet och bildigenkänning.

Geografisk plats

Aktiviteten kan utföras inomhus eller utomhus, i city, vid en konferensanläggning eller i ett annat land. Har ni kollegor i andra städer eller länder kan dessa givetvis delta.

Önskar ni starta aktiviteten från en plats och avsluta på en annan, ex. i närheten av en restaurang fungerar det alldeles bra.

Under vinterhalvåret väljer många att utföra aktiviteten i anslutning till platser där deltagarna har möjlighet att värma sig, förslagsvis intill centrum/ gallerior.

Upplägg för Spionakademin

Vår eventledare möter upp er vid överenskommen plats och går igenom upplägget.  Därefter skickar vi ut er på en spännande och rolig tid tillsammans med kollegor. Vid återsamling summerar vår eventledare uppdraget, visar upp extra roliga bidrag och utser vinnarna.
En garanterad succé med högt betyg bland våra företagskunder!

Teambuilding
100%
Kreativt
90%
Lekfullt
100%

Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång skickade till er.

Extra tillägg för aktiviteten

Addera er grafiska profil i appen för att förstärka vi-känslan (Logga och bakgrundsbilder +1500 kr).
Addera företagsspecifika uppdrag och frågor i aktiviteten om ni har något särskilt ni önskar kommunicera till medarbetarna (+3000 kr upp till 5 uppdrag).

 • Pris

  300 kr/pers.
  Minsta avg. 4500 kr

 • Antal

  8-2000 pers.

 • Tid

  Standard 120 mn
  Express 90 mn

 • Språk

  Svenska eller engelska

 • Plats

  Valfri plats.
  Inomhus eller utomhus

Skicka en Förfrågan

99,2 %

var väldigt nöjda av oss som arrangör

© Copyright 2019 | Aktiviteter 360 erbjuder ett stort utbud av populära aktiviteter för privatpersoner och företag. Vi garanterar skratt! | Kontakta oss