• SPIONAKADEMIN

  Teambuilding med interaktivitet och kreativitet.

Interaktiv och kul företagsaktivitet

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag – allt detta händer i vår stora nyhet: Spionakademin, framtagen för teambuilding med fokus på interaktivitet och kreativitet.

I grupp, beväpnade med mobiltelefoner eller surfplattor och med gatan som arbetsplats, ska ni lösa en rad olika spioninspirerade utmaningar. Ett öga för detaljer, ett bra minne och en förmåga att se helheten kommer att vara helt avgörande. Aktiviteten kan även utföras inomhus på en konferensanläggning.

Teambuilding
100%
Kreativitet
90%
Lekfull
100%

Spionakademin är en gruppaktivitet där interaktivitet och kreativitet är hög bland deltagarna. Via en interaktiv app med GPS-karta, bildigenkänning, live poänguppdatering och chat kommer deltagarna att aktiveras och styras in i uppdraget, på ett helt nytt sätt.

SpionAkademin Företagsaktivitet

Vid rätt plats aktiveras uppgifter, frågor och utmaningar, som även inkluderar foto- och videofunktioner som utformats för att få lagmedlemmar att interagera tillsammans och använda sin kreativitet.

Som minne får ni även alla bilder och filmer som tagits under spelets gång skickade till er. Kort och gott är denna aktivitet vår stora rekommendation för 2018.

SpionAkademin Företagsaktivitet

Upplägg för Spionakademin

Vår eventledare möter upp er vid överenskommen plats där denna presenterar uppdraget. Därefter skickar vi ut er i lag på en spännande och rolig tid med kollegor. Aktiviteten kan utföras på valfri plats i hela Sverige eller på en konferens utomlands.

Vid återsamling summerar vår eventledare uppdraget och utser vinnarna. Samtliga bilder och video som skapas under dagen får ni självklart som ett minne.

En garanterad succé med högt betyg bland våra företagskunder!

 • Pris

  300 kr/pers.

 • Antal

  8-2000 pers.

 • Tid

  Standard 120 mn
  Express 90 mn

 • Språk

  Svenska eller engelska

 • Plats

  Valfri plats.
  Inomhus eller utomhus.

99,2 %

var väldigt nöjda av oss som arrangör