• Skräddarsydda Aktiviteter och Workshops

    Skräddarsydda aktiviteter

Skräddarsydda lösningar

Kundunikt

Avancerad plattform

Skräddarsydda aktiviteter

Är temat på er konferens Superhjältar och ni vill ha en företagsaktivitet med tuffa och roliga fysiska utmaningar, eller är upplägget en workshop vid sittande bord där ni vill ha en smart digital lösning via surfplattor för att lansera företagets nya värdeord?

Oavsett målsättningen med ert event kan vi lova en unik upplevelse.

Skräddarsydda aktiviteter

Skräddarsydda workshops

Skapa er egen unika workshop med ett innehåll som stimulerar både interna diskussioner och engagerar deltagarna i kreativa gruppaktiviteter.

Skräddarsydda Workshop

Vid skräddarsydda aktiviteter finns möjligheten att välja nivå av anpassning. Man kan använda sig av någon av våra färdiga koncept och anpassa / lägga till en del kundspecifikt innehåll, eller skapa helt eget innehåll från grunden.

Aktiviteten blir sedan er egen och kan återskapas och spelas när som helst, av lokala eller globala kontor.

Vi vågar säga att vår plattform är en av de mest avancerade på marknaden. Med funktioner som GPS, chatt, live poänguppdatering, förstärkt verklighet (AR) och bildigenkänningsteknik (IR) finns alla förutsättningar för att skapa interaktiva aktiviteter och workshops. Vi anpassar givetvis appen helt enligt er grafiska profil, med bl.a. logotyp, bakgrundsbilder, ikoner, innehåll och färger.

Kontakta Chafic på tfn. 08-400 209 04  så berättar vi mer om våra digitala lösningar för workshops. Referenser lämnas vid kontakt.