• MORDET

  En mordutredning behöver lösas

Strategisk tänk

Samarbete

Problemlösning

Mordet

Den internationellt kända advokaten, Laura Norder, har hittats död i natt vid en herrgård och en mordutredning har påbörjats.

Den första rapporten tyder på att Norder var på herrgården för en skolåterträff tillsammans med några andra välkända gäster. På grund av gästernas profil har polisen varit väldigt restriktiv med kommentarer. En speciell grupp av utredare har kallats in.

Är era detektivfärdigheter tillräckligt skarpa för att hitta ett motiv och fånga mördaren?

Mordet bevismaterialUnder 120 minuter jobbar ni i grupp för att låsa upp och undersöka viktigt bevismaterial, som vittnesmål och intervjuer, utforska brottsplatsen och samtidigt hantera kvällspressen. Allt för att identifiera mordvapnet, upptäcka motivet och hitta mördaren.

Med hjälp av vår app som innehåller förstärkt verklighet (AR) och bildigenkänningsteknik (IR) kommer ni att ha den senaste tekniken till er förfogande i jakten på mördaren.

 Vi utlovar en spännande och fängslande mordgåta.

Under denna interaktiva aktivitet kommer ni även att få svara på och lösa observations- och triviafrågor, liksom utföra roliga foto- och videouppdrag. Aktiviteten kan utföras på svenska eller engelska.

Strategisk tänk
98%
Problemlösning
95%
Samarbete
100%

UPPLÄGG FÖR MORDET

Mordet TeambuildingVäl på plats hos er delar vi upp gruppen i mindre lag om 3-5 personer som vi förser med surfplattor och annat viktig material. Efter en genomgång av aktiviteten har grupperna 120 min att lösa mordgåtan.

Vår eventledare finns hela tiden på plats för vägledning, peppning och support.

Extra tillägg för aktiviteten

Addera er grafiska profil i appen för att förstärka vi-känslan (Logga och bakgrundsbilder +1500 kr).
Addera företagsspecifika uppdrag och frågor i aktiviteten om ni har något särskilt ni önskar kommunicera till medarbetarna (+3000 kr upp till 5 uppdrag).

 • Pris

  300 kr/pers.
  Minsta avg. 8000 kr

 • Antal

  6-500 pers.

 • Tid

  120 min

 • Språk

  Svenska eller engelska

 • Plats

  Valfri plats

Skicka en Förfrågan

98,7 %

Tyckte att mordet var en spännande aktivitet.

© Copyright 2019 | Aktiviteter 360 erbjuder ett stort utbud av populära aktiviteter för privatpersoner och företag. Vi garanterar skratt! | Kontakta oss