• Around the World

  Bearbeta världen på 90 min

  around the world aktivitet

Kreativ teambuilding

Icebreaker

Inomhus

Engagerande inomhusaktivitet

Är ni redo att byta ut vardagen mot 90 inspirerande minuter runt om i världen? Då är Around the World en given aktivitet för er.

Med inspiration från hela världen engageras och utmanas deltagarna i kreativitet och uppfinningsrikedom.

Utan att behöva packa väskan kommer lagen att resa runt i världen på internationella uppdrag. Lagarbete, kommunikation och kreativitet är viktiga egenskaper som deltagarna kommer att utmanas i.

I lag om 4-5 personer kommer ni att utmanas i en rad olika uppdrag i jakten på poäng. Aktiviteten styrs genom vår surfplatta och uppdragen sträcker sig från att svara på kuriosa frågor, filma sin egen version av Haka från Nya Zeeland till att bygga den lutande tornet i Pisa med hjälp av pasta och marshmallows. Målet med uppdragen är att få deltagarna att interagera med varandra.

Aktiviteten kan utföras på svenska och engelska och på valfri plats i Sverige eller i världen.

En garanterad succé med högt betyg bland våra företagskunder!

Teambuilding
98%
Icebreaker
95%
Problemlösning
100%

Upplägg för Around the World

Vår eventledare möter upp er vid överenskommen plats med surfplattor och material som ni kommer att använda. Efter en kort presentation av aktiviteten skickar vi ut er på en engagerande och rolig tid tillsammans med kollegor.

Around the world teambuilding

Vid återsamling summerar vår eventledare uppdraget och utser vinnarlaget. Samtliga bilder och video som skapas under dagen får ni självklart som ett minne.

Extra tillägg för aktiviteten

Addera er grafiska profil i appen för att förstärka vi-känslan (Logga och bakgrundsbilder +1500 kr).
Addera företagsspecifika uppdrag och frågor i aktiviteten om ni har något särskilt ni önskar kommunicera till medarbetarna (+3000 kr upp till 5 uppdrag).

 • Pris

  300 kr/ pers.
  Minsta avg. 8000 kr

 • Antal

  6-2000 pers.

 • Tid

  90 min

 • Språk

  Svenska eller engelska

 • Plats

  Valfri plats (Inomhus)

Skicka en Förfrågan

98,4 %

Tyckte att Around the World var en glad aktivitet.

© Copyright 2019 | Aktiviteter 360 erbjuder ett stort utbud av populära aktiviteter för privatpersoner och företag. Vi garanterar skratt! | Kontakta oss