Klurig Teambuilding Virtuellt Escape Room

Virtuellt Escape room • Intensiv och kryptisk aktivitet

Ni har blivit inlåsta och ditsatta av en liga för en mycket uppmärksammad konstkupp. Ni har 60 minuter på er att både hinna ta er ut från det låsta rummet och påvisa att ni är helt oskyldiga.

Oavsett om ni behöver fylla ett konferensavbrott, eller krydda en intensiv dag med lite teambuilding, är Virtuellt Escape room ett givet kort.

Har du och ditt team vad som krävs för att fly från ett låst kontor?

Deltagarna måste arbeta tillsammans med att tyda bevis, lösa kryptiska meddelanden, lösa interaktiva utmaningar och samtidigt undvika de fällor som uppstår längs vägen. Hela tiden med klockan som en stressande faktor. En intensiv aktivitet med fokus och tävlingsanda garanteras!

Trettio procent av lagen lyckas ta sig ut ur rummet.

Med hjälp av våra surfplattor med funktioner som bildigenkänning (IR) och förstärkt verklighet (Augmented Reality) sätts lagen på prov genom att utsättas för utmaningar som kräver att lagen samarbetar i logiska, kreativa och stressande utmaningar. Virtuellt Escape room kan utföras på svenska och engelska.

Virtuellt escape room bevis

Upplägg Virtuellt Escape room

Väl på plats hos er delar vi upp gruppen i mindre lag om 3-5 personer som vi förser med surfplattor, rekvisita och placerar ut bevismaterial. Efter en genomgång av aktiviteten har grupperna 60 min att ta sig ut från “rummet”. Vår eventledare finns hela tiden på plats för vägledning, peppning och support.

Vi garanterar en intensiv och mycket uppskattad aktivitet.

  • 300 kr/ pers.
    Minsta avg. 6000 kr

  • 4-150 pers.

  • 60 mn
    +20 min intro/ avslut

  • Svenska eller engelska

  • Valfri plats i Sverige (Inomhus)

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.