Spionakademin – En succé sedan lanseringen

 • Lagtävling där deltagarna får testa sina spionfärdigheter och tävla mot övriga lag.
 • Lagen utmanas i bild- och videouppdrag, tidsbegränsade frågor, lösa chiffer mm.
 • Succéaktivitet sedan lanseringen.

Kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag. Spionakademin är en teambyggande och energigivande aktivitet som passar utmärkt för er som söker efter en kul aktivitet att göra med jobbet. En spännande upplevelse som det kommer att pratas om under middagen eller nästa kafferast.

En garanterad succé med högt betyg bland våra kunder!

 • 300 kr/pers.
  Minsta debitering 4 500 kr

 • 120 min

 • Valfri plats i Sverige
  Utomhus eller inomhus

 • 8-800 pers.

 • Svenska eller engelska

Betyg teambuilding aktiviteter
Våra aktiviteter får 4,8 av 5

Vi är är jättenöjda, det blev helt klart en snackis under middagen. Vi sökte en teambuildingaktivitet för att lära känna varandra och samarbeta på ett roligt sätt, och vi fick precis som vi önskade. — Tomi Ilonen, Presto – 70 personer

UPPLÄGG

Vår eventledare möter upp er vid överenskommen plats. Ni delas upp i mindre lag om ca 4-5 personer där en person från varje lag laddar ner vår app. (Detta förberedds i förväg)  Efter en gemensam introduktion skickar vi ut er på en spännande och rolig tid med kollegorna.

Vid återsamling summerar vår eventledare aktiviteten och utser det vinnande laget och delar ut ett pris. Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång.

Om önskemål finns kan vi givetvis summera eventet med en presentation på duk där vi visar resultatet samt de bästa/roligaste bilderna och videor som genererats. Ett roligt och uppskattat sätt att knyta ihop aktiviteten.

Aktiviteter på valfri plats

GEOGRAFISK PLATS

Spionakademin kan utföras på valfri plats, runt kontoret, i city eller utomlands. Aktiviteten kan exempelvis startas från kontoret och fram till en restaurang.

Har ni kollegor i en annan stad eller ett annat land som vill delta i aktiviteten, så fungerar det alldeles bra att göra det. Meddela oss så förklarar vi upplägget.

ANPASSA SPELET

Vi kan även anpassa spelet genom att lägga till era egna frågor eller uppdrag. Om ni exempelvis önskar kommunicera ett visst budskap till de anställda, eller samla in deras åsikter i en viktig fråga. Smart, kul och effektivt.
Hör av er om ni är intresserade av en anpassning.

skräddarsy spionakademin

Betyg för våra aktiviteter

Aktiviteter360 Betyg
Våra aktiviteter får 4,8 av 5

98,4 %

tyckte att aktiviteten överträffade deras förväntningar.

99,2 %

skulle rekommendera oss vidare

Vanliga frågor

Aktiviteten innehåller något för alla. Varje lag väljer dessutom själva vad de vill göra.

Då tar ni paraply! Önskar ni hålla aktiviteten inomhus så går det självklart att ordna.

Ja, ni väljer helt själva platsen för aktiviteten.

Det går jättebra. Om ni t.ex. vill starta från kontoret och sedan avsluta på/ intill en restaurang är det bara att meddela oss.

Gör gärna lagindelningen i förväg. I övrigt så behövs bara ett glatt humör.

Ja, vi brukar ge ett symboliskt (ätbart) pris till det vinnande laget. Vill ni ge något själva också är det ju såklart helt upp till er.

De skickas till er nästkommande arbetsdag. Se till att ladda ned dem inom den tid som anges i mailet

© Copyright Aktiviteter 360 • Vi erbjuder roliga och populära Aktiviteter för Teambuilding, Kick off och Företagsevent i hela Sverige.