Self-Run aktiviteter

För er som behöver vara fullt flexibla i planering av aktiviteter för teambuilding och kick off är våra self-run aktiviteter ett bra tips.

Ni väljer fritt mellan aktiviteterna nedan och utför den sedan på egen hand med en eventledare på telefon. Konceptet är väldigt enkelt och utförs dagligen av många små och stora grupper.

  • 200 kr/pers.

  • Valfri plats i Sverige
    Utomhus eller inomhus

  • 8-800 pers.

  • Svenska eller engelska

Betyg teambuilding aktiviteter
Våra aktiviteter får 4,8 av 5

Fördelar med self-run aktiviteter

Ändring av datum, plats & antal deltagare kan göras fram till 4 timmar före start.

Starta aktiviteten när det passar. Har mötet dragit på tiden kan ni vara lugna.

Aktiviteten utförs på valfri plats i hela landet.

Prisvärt 200kr/ person

Direktnr. till en eventledare som bevakar och följer er aktivitet när ni är ute.

Att sätta upp aktiviteten är väldigt enkelt och ni får all nödvändig support och instruktioner i förväg. Behöver ni komma i kontakt med oss under spelets gång, har ni alltid ett direktnummer till en eventledare. Denna bevakar och följer er aktivitet under tiden ni är ute.

Upplägget är populärt och möjliggör en rolig och spännande stund tillsammans med kollegorna. Arbeta på gruppkänslan och få en rolig teambuilding till en billigare peng.

Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång.

Upplägg

Att sätta upp aktiviteten är väldigt enkelt och ni får all nödvändig support och instruktioner i förväg.

Ni delar upp er i mindre lag om ca. 3-5 personer och utser en lagledare. lagledarens uppgift blir att ladda ner vår App via App store eller Google play. Därefter scannar ni koden ni fått vi mail och ansluter till spelet.

Behöver ni komma i kontakt med oss under spelets gång, har ni alltid ett direktnummer till en eventledare. Denna bevakar och följer er aktivitet under tiden ni är ute.

Upplägget är populärt och möjliggör en rolig och spännande stund tillsammans med kollegorna. Arbeta på gruppkänslan och få en rolig teambuilding till en billigare peng.Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång.

Self-run aktiviteter för teambuilding