Self-Run aktiviteter

För er med begränsad budget erbjuder vi några av våra populäraste aktiviteter i self-run version. Upplägget är populärt och utförs dagligen av många grupper runt om i Sverige.

Skillnaden att vår eventledare är med på telefon istället för på plats. Ni får all nödvändig information och instruktioner i förväg för att utföra aktiviteten på egen hand.

Behöver ni komma i kontakt med oss under spelets gång, har ni ett direkt nummer till er eventledare, som bevakar och följer er aktivitet under tiden ni är ute. Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång.

Ni väljer helt själva plats och starttid för aktiviteten.

Välj någon av våra storsäljare som alla tre bjuder på en rolig stund tillsammans med kollegorna där ni på ett lättsamt sätt kan arbeta på gruppkänslan och få en rolig teambuilding till en billigare peng.

Följande aktiviteter kan utföras i self-run version

Spionakademin

Poängjakten

Uppdrag gamla stan

Priset är 200 kr per person. Ingen minidebitering (Ordinarie pris 300-400 kr/person). Aktiviteterna kan utföras på valfri plats och ni bestämmer själva när ni vill starta.

  • 200 kr/pers.

  • 90- 120 min

  • Valfri plats i Sverige
    Utomhus eller inomhus

  • 8-400 pers.

  • Svenska eller engelska

Jag vill veta mer

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.