Poängjakten – Kul, klurigt och underhållande

 • Från kunskapsfrågor, kuriosa och tidsstyrda uppdrag, till roliga foto- och videouppdrag där lagen får använda sin fantasi & kreativitet.
 • Kan spelas på valfri plats. Passar små & stora grupper!
 • Mycket populär och underhållande poängjakt som främjar samarbete.

Staden blir till ett spelbräde när lagen rör sig från plats till plats och ställs inför en rad olika uppdrag. Dessa är alla värda olika mycket poäng och är kopplade till 5 olika teman: mat & dryck, samhälle & kultur, sport, resor och hjärngympa.

Poängjakten är en lagtävling som skapar en härlig känsla av att lyckas tillsammans samtidigt som ni lär känna varandra på ett roligt och energifyllt sätt. Aktiviteten kan utföras inomhus, utomhus eller en mix, beroende på säsong.

Aktiviteten passar perfekt för en teambuilding och kick off.

 • Med ledare på plats:
  300 kr/pers.

  Med ledare på distans:
  200 kr/pers. Läs mer

 • 90 min

 • Valfri plats i Sverige
  Utomhus eller inomhus

 • 6-1500 pers.

 • Svenska eller engelska

Aktiviteter360 Betyg
Våra aktiviteter får 4,8 av 5

UPPLÄGG

Aktiviteten inleds med en introduktion som genomförs av våra eventledare. En lagledare från varje lag laddar ner vår app i sin mobiltelefon och därefter skickar vi ut er på en spännande och rolig tid med kollegorna.

Ni samlas vid överenskommen tid för att utföra ett sista finaluppdrag mot varandra innan det vinnande laget kan utses. Som minne får ni sedan alla bilder och filmer som tagits under aktivitetens gång.

Om önskemål finns kan vi givetvis summera eventet med en presentation på duk där vi visar resultatet samt de bästa/roligaste bilderna och videor som genererats. Ett roligt och uppskattat sätt att knyta ihop aktiviteten.

poängjakten aktivitet

Vi är väldigt nöjda! Aktiviteten gav oss många skratt, varierande utmaningar, och skapade en riktigt härlig gemenskap i teamen. Toppen att få den skräddarsydd. — Kristina Almström, Oriflame Event Manager

GEOGRAFISK PLATS

Poängjakten kan utföras på valfri plats, inomhus/ utomhus, i city eller utomlands. Aktiviteten kan exempelvis sättas upp med start från kontoret och fram till en restaurang.

Har ni kollegor i en annan stad eller ett annat land som vill delta i aktiviteten, så fungerar det alldeles bra att göra det. Meddela oss så förklarar vi upplägget.

Teambuilding med poängjakten

Betyg för våra aktiviteter

Aktiviteter360 Betyg
Våra aktiviteter får 4,8 av 5

98,4 %

tyckte att aktiviteten överträffade deras förväntningar.

99,2 %

skulle rekommendera oss vidare

Gör en förfrågan på en aktivitet

FRÅGOR & SVAR

Aktiviteten innehåller något för alla. Varje lag väljer dessutom själva vad de vill göra.

Då tar ni paraply! Önskar ni hålla aktiviteten inomhus, alternativt på stan i anslutning till en galleria eller någonstans där det finns tak, går det självklart att ordna!

Ja, ni väljer helt själva platsen för aktiviteten.

Det går jättebra. Om ni t.ex. vill starta från kontoret och sedan avsluta på/ intill en restaurang är det bara att meddela oss.

Gör gärna lagindelningen i förväg. I övrigt behövs bara ett glatt humör.

Ja, vi brukar ge ett symboliskt (ätbart) pris till det vinnande laget. Vill ni ge något själva också är det ju såklart helt upp till er.

De skickas till er nästkommande arbetsdag. Se till att ladda ned dem inom den tid som anges i mailet.