Actionfylld Femkamp

Femkamp • Energifylld gruppaktivitet

Vår populära femkamp är en gruppaktivitet, med mycket tävling och energi i luften. Den passar utmärkt för en teambuilding eller kick off då hela lagets engagemang är viktigt för framgång.

Endast ett vinnande lag kan titulera sig The Superstars.

Strategi, samarbete och fokus är tre vinnande egenskaper som behöver peppas fram.  Inga fysiska krav finns. Fusk straffas självklart. Femkampen kan utföras på en gräsmatta vid en konferensanläggning eller i närheten av kontoret.

Exempel på Femkampsgrenar

Grenarna består av roliga och kluriga gruppövningar som inte ställer några krav på fysik.

Exempel på grenar i vår femkamp: I lag ska ta sig från en plats till en annan, med ihopkopplade ben (gummiband) och boll som hela tiden ska hållas i ringen.  Plattförflyttning där man i lag ska ta sig till olika platser. En ballongjakt där deltagarna ska försvara och försöka spränga varandras ballonger. Pilbåge där lagen får i uppgift att träffa ett specifikt mål.

Alla grenar paketeras med regler och tidspress för maximal skoj. Grenarna är välbeprövade och är mycket uppskattade av grupper. Vi arbetar även med skräddarsydda grenar till femkampen om ni har specifika önskemål.

Upplägg för femkamp

Vi träffas vid överenskommen plats som helst är en gräsmatta. Efter en genomgång väntar en spännande och energifylld 5-kamp. Vår eventledare kommer att ansvara för hela tävlingen från start tills det att vi korar det vinnande laget.

Vi garanterar en hög dos av energi och tävlingsanda.

Femkamp

  • 300 kr/pers.
    Minsta avg. 4500 kr

  • 8-750 pers.

  • 60-75 min

  • Svenska eller engelska

  • Gräsmatta/ Utomhus

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.