Teambuilding och Kick off Aktiviteter

Här är tips på 10 roliga aktiviteter för en teambuilding eller kick off, i Stockholm och övriga landet. Oavsett om ni söker en rolig utomhusaktivitet för en teambuilding eller om ni föredrar en lättsam gruppaktivitet att hålla på kontoret, har vi något att erbjuda. 

Teambuilding aktiviteter

Våra gruppaktiviteter passar små och stora grupper och kan utföras på valfri ort i Sverige. Aktiviteterna är framtagna för att stärka gruppkänslan, öka samarbetsförmågan samtidigt som deltagarna har roligt ihop.

Våra aktiviteter är kvalitetssäkrade och uppskattade av företag. 

VÅRA POPULÄRASTE AKTIVITETER

Söker ni en utomhusaktivitet rekommenderar vi Spionakademin, Poängjakten eller vår adrenalinfyllda femkamp. Är ni istället intresserade av en teamaktivitet att utföra inomhus är Around the World och Virtuellt Escape Room, två populära aktiviteter.

99,7% av deltagarna skulle rekommendera våra aktiviteter till andra.

Nytt för 2019 är möjligheten att utföra våra teambuildingaktiviteter i budget version. Ett populärt upplägg för grupper med begränsad budget.

Vi är väldigt nöjda! Aktiviteten gav oss många skratt, varierande utmaningar, och skapade en riktigt härlig gemenskap i teamen. Toppen att få den skräddarsydd.

Kristina AlmströmOriflame - Event Manager

Vi är är jättenöjda, det blev helt klart en snackis under middagen. Vi sökte en aktivitet för att lära känna varandra och samarbeta på ett roligt sätt, och vi fick precis som vi önskade.

Tomi IlonenPresto - Servicechef