10 Populära Aktiviteter för Teambuilding & Kick-off

Vi erbjuder roliga och engagerande aktiviteter att göra med företaget. Oavsett om ni söker efter en aktivitet i anslutning till en middag i Stockholm city eller om ni planerar för en teambuilding eller kick-off utanför stan, har vi något för er.

Våra aktiviteter passar både små och stora grupper och kan utföras på valfri plats, i Sverige och utomlands.

teambuilding och kick-off aktivitet

Att 99,7% av deltagarna skulle rekommendera oss till andra är ett bevis på att våra aktiviteter är omtyckta av deltagarna.

Här är 10 aktiviteter som är både populära och roliga.

Skräddarsydda aktiviteter

För er som söker efter en kul aktivitet att göra med jobbet och har särskilda önskemål och krav, hör av er så tar vi fram ett förslag för just er. Läs mer om hur vi kan hjälpa er att skräddarsy er teambuildingaktivitet.

Billigare teambuilding

Nytt för 2019 är att vi erbjuder våra aktiviteter i budgetversion. Perfekt för grupper med begränsad budget.

Vi är väldigt nöjda! Aktiviteten gav oss många skratt, varierande utmaningar, och skapade en riktigt härlig gemenskap i teamen. Toppen att få den skräddarsydd. Vi återkommer absolut och testar fler av era aktiviteter!

Kristina AlmströmOriflame - Event Manager

Vi hade jätteroligt och alla uppskattade aktiviteten, det blev helt klart en snackis under middagen. Vi sökte en aktivitet där våra tekniker skulle få chansen att lära känna varandra och samarbeta på ett roligt sätt, och vi fick precis som vi önskade. Vi är jättenöjda!

Tomi IlonenPresto - Servicechef