• Svensexa aktiviteter och tips

    Allt du behöver veta och göra inför svensexan

Svensexa aktiviteter och tips

Aktiviteter 360 erbjuder flera aktiviteter för en svensexa. Våra populäraste svensexa aktiviteter är

Dess svensexa aktiviteter passar utmärkt för en svensexa då brudgummen alltid står i centrum. I sumobrottningen startar vi med att ni alla får möta honom i intensiva och skrattfyllda sumoronder. I archery tag och bumper fotboll åker han självklart på några extra tacklingar eller beskjutningar.

Det är lika kul att titta på som att själv vara med. Vi garanterar en oförglömlig svensexa med massa skratt och adrenalin!

Fler svensexa aktiviteter

Andra svensexa aktiviteter och tips för en svensexa: Go-cart, jaccuzi/bubbelpol, skärgårdstur, lära sig bröllopsvals, massage, äventyrsbad, spela in en skiva, flyga flygplan, pole dance, spa, ponnyridning, afrikansk dans, salsa, rib-båt, hoppa fallskärm, åka vattenskidor, klättra klättervägg, femkamp, pilkastning, kickboxning.

Tips för planeringen av svensexan

Svensexan är ett bra tillfälle att lära känna brudgummens alla vänner före bröllopet eftersom det ofta inte blir så mycket tid att prata med alla på själva bröllopsdagen. En svensexa ska vara kul både för de som anordnar den och för den som “utsätts” för den.

Det gäller att hitta lekar & svensexa aktiviteter som man tror att brudgummen kommer att uppskatta. Försök att komma över en gästlista till bröllopet exempelvis via brudden för att ta kontakt med de som kan vara intresserade att medverka på svensexan. Att börja planeringen i god tid är ett bra tips, gärna minst 6 veckor innan svensexan ska äga rum.

Via ett möte eller mail med deltagarna kan man få in tips och idéer. Kanske kan ni ha en röd tråd genom hela svensexan, med aktiviteter som bumperball fotboll eller Archery Tag och varva ner på exempelvis spa. Det är alltid trevlig att ha minst en aktivitet där hela gruppen kan delta.

Kvällen kan avslutas på någon trevlig restaurang tillsammans med alla vänner. Dokumentera gärna dagen och kvällen.

AOS testar Archery Tag

AOS testar Archery Tag”Plötsligt inser du att du står mitt i skottlinjen. Kollegan höjer pilbågen. Du hinner tänka att det här kommer att göra ont.” Redaktionen på Allt om Stockholm testade Archery Tag. Läs reportaget.