Självförsvarskurs Aktiviteter 360

Vi erbjuder självförsvarskurser med praktisk inriktning till privatpersoner och företag. Samla ihop ett gäng vänner eller kollegor till en självförsvarskurs.

Självförsvarskurs Stockholm

Våra kurser fokuserar på praktisk övning som bygger på att man övar realistiska tekniker. Vi lägger stor vikt vid att ni själva får tid att öva och känna på de diverse tekniker och försvarsövningar. En annorlunda och mycket uppskattad aktivitet.

 

Upplägg självförsvarspass

Under en självförsvarskurs är det viktigare att du lär dig att handskas med olika situtioner än att fylla passen med teori. Deltagarna lär sig allt ifrån att stå rätt, bedöma avstånd, kontrollera sin kropp till diverse olika försvarstekniker som kommer att utövas två och två. Stor vikt läggs vid att du ska lära dig att hantera angrepp rent fysiskt.

Ett populärt upplägg som uppskattas av alla oavsett ålder och fysik. Vi skräddarsyr passen efter era önskemål och behov och fokus ligger på praktiska övningar. Passet kan hållas i 60 mn och 90 mn.

 

Våra självförsvarsinstruktörer

Våra instruktörer är internationellt kända för sina kunskaper inom självförsvar, vilket säkerställer att du får en kvalitativ kurs i självförsvar. Detta är en kvalitetstämpel för dig som kund.

 

Praktisk info för självförsvarskurs

Observera att vi inte håller öppna kurser för enstaka personer. Våra kurser bokas gruppvis.

Lokaler på Åsögatan/ Södermalm med möjlighet till dusch. Ha gärna med er mjuka träningskläder och handduk. Inga skor behövs eftersom vi har mattor över hela lokalen.
Självklart kan vi även komma till er och utföra självförsvarskurser.

350kr per pers.
8-100 pers.
Södermalm/ Hos kund 60 min eller 90 min
*Minsta debitering 15 pers.
*Fler än 30 pers. Offert