• Möhippa aktiviteter och tips

    Allt du behöver veta och göra inför möhippan

    stadsuppdraget

Möhippa aktiviteter och tips

Aktiviteter 360 erbjuder flera aktiviteter för en möhippa. Våra populäraste möhippa aktiviteter är

Dessa möhippa aktiviteter passar utmärkt för en möhippa då bruden alltid står i centrum. I sumobrottningen startar vi med att ni alla får möta henne i intensiva och skrattfyllda sumoronder. I bumper fotboll och archery tag åker hon självklart på några extra tacklingar eller blir extra beskjuten av pilar. I bollywood får bruden avsluta med en dansuppvisning.

Spion akademin är 2018 stora nyhet som snabbt blivit jätte populär bland möhippor.

Oavsett val av aktivitet kan vi garantera er, en oförglömlig möhippa med en massa skratt!

Fler möhippa aktiviteter

Andra tips och idéer för en möhippa: Go-cart, jacuzzi/bubbelpool, skärgårdstur, lära sig bröllopsvals, glasblåsning, massage, äventyrsbad, spela in en skiva, flyga flygplan, pole dance, spa, ponnyridning, tipspromenad, orientalisk dans, afrikansk dans, salsa, kock hemma, middag hemma hos någon, R.I.B-båt, vinprovning, chokladprovning, karaoke, hoppa fallskärm, sminka bruden professionellt, åka vattenskidor, klättra klättervägg, femkamp, pilkastning, kickboxning, drejkurs.

Tips för planeringen av möhippan

Vanligen är det tärnan som är initiativtagare till möhippan. Möhippan är ett bra tillfälle att lära känna brudens alla väninnor före bröllopet eftersom det ofta inte blir så mycket tid att prata med alla på själva bröllopsdagen. En möhippa ska vara kul både för de som anordnar den och för den som “utsätts” för den.

Det gäller att hitta lekar & möhippa aktiviteter som man tror att bruden kommer att uppskatta. Försök att komma över en gästlista till bröllopet exempelvis via brudgummen för att ta kontakt med de som kan vara intresserade att medverka på möhippan. Att börja planeringen i god tid är ett bra tips, gärna minst 6 veckor innan möhippan ska äga rum.

Via ett möte med deltagarna kan man få in tips och idéer. Kanske kan ni ha en röd tråd genom hela möhippan. Exempelvis Japanskt tema med sumobrottning, sushi kurs och spa. Det är alltid trevlig att ha minst en aktivitet där hela gruppen kan delta.

Kvällen kan avslutas på någon trevlig restaurang tillsammans med alla väninnorna. Dokumentera gärna dagen och kvällen.

Sumoreportage på Aktiviteter 360

image

“Det är roligt att se sina kompisar i sumodräkter med svetten som rinner i ansiktet.”
Läs vad Devotes redaktion tyckte när de testade sumobrottning hos Aktiviteter 360.