10 populära företagsaktiviteter i Stockholm

Söker ni efter en rolig aktivitet att utföra på stan i samband med en middag eller som en del av en kickoff så rekommenderar vi våra företagsaktiviteter: Spionakademin eller Poängjakten, två skojiga aktiviteter som går att utföra på stan och som får mycket höga betyg av våra företagskunder.  Är ni inne på att köra en aktivitet på kontoret så är Around the World en absolut favorit.

Fly vardagen tillsammans med kollegorna och gör något kul och energigivande. 

Nedan presenteras 10 företagsaktiviteter som är både roliga och populära. Välkommen till en roligare värld!

Skräddarsydda företagsaktiviteter

För er som planerar för en större teambuilding och söker efter en skräddarsydd aktivitet så står vi redo att leverera en härlig upplevelse. Besök skräddarsydda aktiviteter för mer information.

Vi är väldigt nöjda! Aktiviteten gav oss många skratt, varierande utmaningar, och skapade en riktigt härlig gemenskap i teamen. Toppen att få den skräddarsydd. Vi återkommer absolut och testar fler av era aktiviteter!

Kristina AlmströmOriflame - Event Manager

Vi hade jätteroligt och alla uppskattade aktiviteten, det blev helt klart en snackis under middagen. Vi sökte en aktivitet där våra tekniker skulle få chansen att lära känna varandra och samarbeta, fast på ett roligare sätt, och vi fick precis som vi önskade. Vi är jättenöjda!

Tomi IlonenPresto - Servicechef