Företagsaktiviteter Stockholm

Söker ni efter en rolig aktivitet att göra med företaget, kan vi rekommendera er våra tre populäraste företagsaktiviteter: Spionakademin, Poängjakten och vår energifyllda femkamp. Dessa är roliga och engagerande gruppaktiviteter som går att utföra på stan före en middag eller som en del av en kick off.

Lagaktivitet

Föredrar ni att hålla aktiviteten inomhus på exempelvis kontoret, rekommenderar vi Around the World eller Virtuellt Escape Room.

Välkommen till en roligare värld!

Skräddarsydda företagsaktiviteter

För er som som har ett specifikt tema på en konferens och söker efter en aktivitet som ska gå i linje med det, så kan vi hjälpa er med detta. Läs mer om skräddarsydda företagsaktiviteter.

Fly vardagen tillsammans med kollegorna och gör något kul och energigivande. 

Vi är väldigt nöjda! Aktiviteten gav oss många skratt, varierande utmaningar, och skapade en riktigt härlig gemenskap i teamen. Toppen att få den skräddarsydd. Vi återkommer absolut och testar fler av era aktiviteter!

Kristina AlmströmOriflame - Event Manager

Det var jätteroligt och alla uppskattade aktiviteten, det blev helt klart en snackis under middagen. Vi sökte en aktivitet där våra tekniker skulle få chansen att lära känna varandra och samarbeta på ett roligt sätt, och vi fick precis som vi önskade. Alla är jättenöjda!

Tomi IlonenPresto - Servicechef