Några case

Nedan bjuder vi på några sköna case där vi har hjälpt våra kunder på sin resa mot målet. Det handlar om allt, från det stora till det lilla. Sånt som vi är lite extra förtjusta i själva. Sånt som vi hoppas att ni kan inspireras av. Sånt som visar hur vi jobbar här på Aktiviteter 360.

Skräddarsydd utbildningsaktivitet för Las Vegas

Läs mer om eventet

Skräddarsydd aktivitet för 220 personer

Läs mer om eventet

Skräddarsydd aktivitet för 120 personer

Läs mer om eventet

Oriflame logga

Spy Academy med Oriflame

Läs mer om eventet

Presto logga

Around the World med Presto AB

Läs mer om eventet

Event logga

5-kamp för 200 deltagare under konferens

Läs mer om eventet

Aktör inom telekom i Dubrovnik

Läs mer om eventet

Vi hade tema superhjältar på vår kick-off och redan från start var Aktiviteter 360 väldigt måna om att skapa ett koncept som passade in i temat. De tog fram en företagsanpassad app med superhjältetema och skapade aktiviteter efter våra önskemål och specifika krav. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och servicen vi fick från Aktiviteter 360 – ett superglatt, trevligt och servicefokuserat gäng.

Vilket engagemang ”Around the world” skapade på vår kick-off! Dessutom många hysteriska skratt ? Supernöjd även med er support innan kickoffen då ni kunde skräddarsy upplägg och tidsåtgång och så även efter kickoffen då ni supportat med filmer. Tack, vi kommer att använda oss av er igen!

Vi är väldigt nöjda! Aktiviteten gav oss många skratt, varierande utmaningar, och skapade en riktigt härlig gemenskap i teamen. Toppen att få den skräddarsydd.

Vi är är jättenöjda, det blev helt klart en snackis under middagen. Vi sökte en teambuildingaktivitet för att lära känna varandra och samarbeta på ett roligt sätt, och vi fick precis som vi önskade.