Bollywood dans Aktiviteter360

Upplev de glada tonerna och rörelserna i bollywood-dans på möhippan eller svensexan och lämna studion med ett leende på läpparna.

Bollywood kommer från den världskända filmindustrin i Mumbai, Indien och är dans och skådespeleri i ett. Musiken är ofta livlig med starka rytmer vilket gör dansen rolig och energisk. Det är omöjligt att inte le när man dansar Bollywood!

Tillsammans med instruktören får ni testa på och lära er en kort koreografi baserat på enkla men karaktäristiska rörelser för dansformen, som alla kan hänga med på. Vi dansar alla gemensamt i grupp och där brud/brudgum blir själva mittpunkten i det hela. Bollywood är en populär aktivitet bland möhippor. Vi har även haft en del svensexor som uppskattat Bollywooddansen och dess sköna rythmer.

Lektionen börjar med en kort uppvärmning där ni samtidigt går igenom olika karaktäristiska rörelser. Sedan får ni prova på en gemensam danskoreografi och passet avslutas med en liten uppvisning där den blivande bruden eller brudgummen givetvis spelar huvudrollen!

Tänd era inre Bollywood-stjärnor och boka den gladaste hippan nu!


 

Pris för bollywood-dans

2.900 kr upp till 15 pers. 8-40 pers.
Stockholm city 55 min

Bollywood dans Aktiviteter 360 möhippa

Klädsel: Dansvänliga kläder, helst barfota eller lättare träningsskor. Rekvisita lånas ut under passet för att få den rätta Bollywoodkänslan. Tillgång till omklädningsrum med dusch efter avslutat pass.
Här hittar ni vanliga frågor och svar om bollywood dans

Skratt
85%
Ansträngning
45%
Roliga bilder
95%