Bodyflight Aktiviteter360

Bodyflight Aktiviteter360

Vem har inte drömt om att flyga? Bodyflight är en kul och spännande aktivitet där du får känna på hur det är att flyga din kropp. Känslan är densamma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö.

Tillsammans med en instruktör som också befinner sig i vindkammaren får besökaren lära sig att flyga med sin egen kropp som enda verktyg.

Tack vare stora ytor som är byggda i glas är det väldigt publikfriande att se på när andra flyger, även om många såklart själva vill flyga så är det mycket underhållande att se andra flyga fritt. Ingen erfarenhet krävs och alla med normal hälsa kan flyga.

 

Upplägg för bodyflight

Ni anländer en timme innan er bokade flygtid för att hinna prova ut utrustning, träffa er instruktör samt genomföra en säkerhetsgenomgång. Därefter är det dags för er att flyga.

Instruktören är med hela flygturen och gör flygningen till en säker och rolig upplevelse. Efteråt får ni bilder och video av er flygtur. Tiden på 30 min i vindtunneln är anpassad efter 8-13 personer, är ni fler kan ni boka längre tidsblock. Aktiviteten är perfekt för teambuilding, kick-offer och konferenser.

Skratt
80%
Fysiskt
20%
Spänning
95%
8.000 kr 5-50 pers.
Stockholm Bromma 90 min varav 30 min. i vindtunneln
För upp till 13 pers.
*Fler än 25 pers. begär offert.
Ladda ner produktblad