Stadsuppdraget Aktiviteter 360
I Stockholms äldsta stadsdel, Gamla stan utför vi en rolig poängjakt bestående av 100 frågor/uppdrag av olika karaktärer.

Ta er genom smala gränder och torg, Vad gömmer sig bland stans byggnader? Vad är det för staty? Följ med ut på en lärorik och spännande aktivitet i en anrik miljö. Ni kämpar mot klockan och samlar poäng genom att utföra uppdrag av olika karaktär runt om i stan. En passande aktivitet för möhippa, svensexa eller företagsevent.

Gamla stan är större än man tror, så det gäller att planera, prioritera och strukturera sin strategi för att lyckas ta så många poäng som möjligt. Olika uppdrag ger olika poäng.

Uppdrag med Stadsuppdraget

Framgångsfaktorer är samarbete, taktik, uppfinningsrikedom och ett visst mått av mod. Stadsuppdraget är en en av våra mest intressanta aktiviteter och innehåller något för alla. Perfekt för en rolig möhippa, svensexa eller företagsevent.


 

Upplägg för stadsuppdraget

Ni delas in i lag. Varje lag får en walkie talkie, karta och hemliga kuvert. Vår eventledare förklarar uppdraget och sedan skall ni under tidspress lösa så många uppdrag som möjligt. Efter ca 75 min samlas vi igen för summering.

Vanligaste frågor och svar om stadsuppdraget

> Är du den modiga? Då kanske du är den som ber kändisen om en selfie med laget.
> Är du den lugna och mer tillbakadragna? Då är det kanske du hittar detaljer på husfasaderna.
> Är du den spralliga? Då är det du som styr upp en mänsklig pyramid.

Skratt
85%
Ansträngning
35%
Lagarbete
90%

 

Pris för stadsuppdraget

300 kr /person 6-100 pers.
Gamla stan eller city 90 min
*Minsta debitering 10 pers.

Bokningsförfrågan